Jaja w kuchni polskiej używane są w większości domów. Służą nam, jako składniki wielu potraw, ale stanowią również podstawę wielu smacznych dań, takich jak jajecznica, omlet, czy na słodko – w postaci kogla-mogla. Jajka są źródłem witamin A, D, a także niektórych witamin z grupy B. Jajka pochodzą od chowu na wolnym wybiegu, rozmiar M.
Białe jajka kurze z Farmy Zdrowia. W opakowaniu znajduje się 12 sztuk. Jaja w rozmiarze L, klasa A, numer 1 (wolny wybieg).
Czosnek zwyczajny, kraj pochodzenia Polska. Intensywny smak, doskonały do potraw. Źródło witamin, zwany naturalnym antybiotykiem. Cena za główkę.
Makaron typu spaghetti najwyższej jakości. Wykonany z najlepszych produktów, na bazie mąki pszennej. Pyszny z sosem bolognese, carbonara oraz z wieloma innymi sosami, zarówno na słono, jaki i na słodko.
Ser typu gouda w kostce idealny do kanapek, ale także, jako dodatek do wielu dań. Delikatny, ale charakterystyczny smak sera sprawia, że jest on uważany za jeden z najsmaczniejszych na świecie. W opakowaniu około 300g sera.